Användarvillkor

 

Allmänna villkor

Författarakademin säljer skrivarkurser genom digitalt innehåll.

Du har tillgång/abonnemang till kursen i ett år fr.o.m. det datum du köper kursen.

Om ditt köp innehåller personlig/skriftlig respons gäller det i ett år fr.o.m det datum du köper kursen. Författarakademin har rätt att anlita en utomstående redaktör/lektör/skrivcoach för uppdraget. 

Du har tillgång till Författarakademins “klassrum” på Facebook i ett år fr.o.m. det datum du köper kursen.

Författarakademin reserverar sig för eventuella fel i kursinformationen/plattformen men arbetar naturligtvis för att snabbt åtgärda felaktigheter. 

 

Ångerrätt

Vi har en 100-procentig återbetalningspolicy om du känner att kursen inte nått dina förväntningar. Din reklamation av kursen ska göras senast tre månader efter genomfört köp. För att en reklamation ska godkännas ska hela kursen och samtliga uppgifter ha genomförts på ett väl genomarbetat sätt. Dessa ska skickas in för granskning till [email protected]. Ditt ärende kommer att behandlas inom fyra veckor.

 

Allmänt om ångerrätten

Då du köper tillgång till digitalt innehåll gäller inte distanshandelslagen. Då du har genomfört ditt köp och fått tillgång till materialet anses ångerrätten förbrukad. Upplever du problem med tjänsten är du istället välkommen att kontakta vår kundservice på [email protected].

Länk till Konsumentverkets information om ångerrätt vid köp av digitalt innehåll.

https://www.konsumentverket.se/for-foretag/regler-per-omradebransch/telekom/marknadsforing-i-och-av-appar-och-digitalt-innehall/

 

Betalning

Vi erbjuder betalning via Paypal, Swish eller faktura.

Vid betalning med Paypal omdirigeras du tillfälligt till PayPals sida där du kan välja att betala med pengar från ditt PayPal-saldo eller via ett betal- eller kreditkort. Alla dina köp kopplas till PayPals säkra betalserver vilket betyder att informationen endast går till PayPal och sparas inte hos Författarakademin. Betalning via PayPal är avgiftsfri. Läs mer om PayPal på https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/personal

Via Swish kan du betala med din mobil direkt till Författarakademins FöretagsSwish.

Swiss-Nummer: 123 144 91 64

Bolagsnamn: Svenska Författarakademin AB

Läs mer om Swish på https://www.swish.nu

Om du vill betala via faktura ombeds du kontakta Författarakademin på: [email protected].

Faktureringsavgift på 50 kr tillkommer. Alla priser som anges är inklusive moms.

 

Leverans

Kursen levereras omgående då du slutför ditt köp. En länk med lösenord skickas till den mejladress du har uppgivit. 

Om du betalar via faktura levereras kursen när din faktura är betald.

 

Kundens ansvar

Författarakademins kursmaterial gäller endast för den personen som betalat. Det är ej tillåtet att sprida vidare innehållet till andra eller dela lösenord till ditt konto. Tjänsten kräver tillgång till internet. Du ansvarar själv för de kostnader som uppstår i användandet av internetuppkoppling.

 

Upphovsrätt

Det är förbjudet att dela, kopiera eller sprida Författarakademins utbildningsmaterial utan skriftligt tillstånd.

 

Personuppgifter GDPR

Då du genomför ditt köp godkänner du att ditt namn, personuppgifter och eventuellt organisationsnummer registreras i Författarakademins kundregister. 

De personuppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras, säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner utan ditt samtycke. Vårt enda syfte med att samla in och spara informationen är att kunna ge dig optimal service.